WiseEconomy - automatisoitu taloushallinnon järjestelmä

Saumattomasti yhteen toimivat myynnin ja taloushallinnon työkalut CRM-ohjauksella.

WiseEconomy on WiseNetworkin tytäryhtiö, jonka tavoitteena on kehittää mahdollisimman pitkälle automatisoituja, toimialakohtaisia taloushallinnon toimintatapoja.

Tarjoamme käyttöösi edistykselliset taloushallinnon työkalut, jotka on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä CRM-ohjatusti markkinoinnin sekä myynnin työkalujen kanssa.


Tutustu kokonaisuuteen >>


WiseEconomyn ratkaisut
​​​​​​​

WiseInvoice - Myyntilaskut

Luo ja lähetä myyntilaskuja helposti ja automaattisesti.

Lue lisää

WiseBill - Ostolaskut

Sähköinen ostolaskujen käsittely: pysy aina ajantasalla ostolaskujen tilasta ja käsittele ne helposti sekä joustavasti.

Lue lisää

WisePay - Palkkajärjestelmä

Tulorekisteriohjatussa WiseEconomyn WisePay-palkkaosiossa saa laskettua helposti ja kattavasti työntekijöiden palkat. Palkat saadaan laskettua aina oikein ja maksettua ajallaan.

Lue lisää

WiseAccounting - Sähköinen kirjanpito

Pitkälle automatisoitu kirjanpito, missä myyntien, ostojen ja palkkojen transaktiot menevät omille tileilleen täysin automaattisesti ilman perinteistä kirjanpitotyötä.

Lue lisää


​​​​​​​


WiseSales -myynnin työkalut ja WiseCRM - asiakkuudenhallinta

WiseSales - myynnin työkalut

​​​​​​​Moneen taipuvat myynnin ratkaisut: tarjoukset, sopimukset, B2C- ja B2B-verkkokaupat, lippukauppa, varaus- ja kassajärjestelmät, myynnin seuranta. Kaikki ohjattuna samasta tuotehallinnasta yhteisillä logiikoilla. ​​​​​WiseSales - myynnin työkalujen tarjoama analytiikka on reaaliaikaista, mikä tekee myynnin seurannasta sekä johtamisesta helpompaa kuin koskaan.

Lue lisää

WiseCRM - asiakkuudenhallinta helpoksi

WiseCRM on monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä työkalu yritysten asiakkuuksien hallintaan. Luvassa on täsmällisempää markkinointia, enemmän myyntiä ja tyytyväisempiä asiakkaita - helposti ja toimivasti!

Lue lisää